Free cookie consent management tool by TermsFeed Skip to main content
Monthly Archives

december 2018

Digitaal adverteren metro Amsterdam

Digitale schermen maken Noord/Zuidlijn nóg mooier

By Nieuws

Met de komst van de nieuwe Noord/Zuidlijn zijn er in Amsterdam niet alleen qua openbaar vervoer grote stappen voorwaarts gemaakt. De stations van de ondergrondse metrolijn worden momenteel in rap tempo voorzien van 90 gigantische haarscherpe digitale schermen waarop geadverteerd kan worden.

Indrukwekkend formaat

Waar de bouw van de metrolijn erg veel tijd in beslag nam, schieten de digitale schermen de grond uit. Zo worden er wekelijks zo’n 8 á 10 nieuwe schermen geïnstalleerd, totdat in 2019 het gehele metronetwerk van Amsterdam –bestaand uit in totaal 280 digitale schermen- gereed is.

Dat dit niet onopgemerkt blijft is vanzelfsprekend, de 86” schermen zijn namelijk niet alleen imponerend qua formaat. Ook de haarscherpe beeldkwaliteit maakt ze een ware eye-catcher. Zie onderstaande foto ter illustratie.

Ook Rotterdam vernieuwd

Naast Amsterdam, heeft ook het metronetwerk in Rotterdam de afgelopen 2 maanden een flinke face-lift gehad met schermen van 75-inch ten opzichte van standaard de 55-inch.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over adverteren op de metrostations van de nieuwe Noord/Zuidlijn of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.

Verplaatsbare abri's

Met Mobiele Abri’s bepaal je zelf waar je adverteert!

By Nieuws

Sinds kort is het mogelijk zelf te bepalen waar je advertentie te zien is. Met Mobiele Abri’s zit je dus niet gebonden aan vaste locaties en kun je actief opzoek naar je doelgroep. De Mobiele Abri is een milieuvriendelijk en opvallend één-persoons karretje dat gegarandeerd een hoop aandacht trekt waar die verschijnt!

Overal inzetbaar

Door het unieke uiterlijk en het grote scherm achterop is het een echte opvaller! Daarnaast zijn de wagentjes op vele manieren inzetbaar. Door zijn kleine formaat, wendbaarheid en elektrische motor is hij geschikt voor zowel in- als outdoor. Zo zijn de mobiele reclamedragers uitermate geschikt voor winkelgebieden, evenementen, product introducties, festivals, beurzen en gala’s.

Het medium is op alle locaties, waaronder stadscentra, inzetbaar. Op het scherm kunnen zowel afbeeldingen, animaties en video’s worden afgespeeld.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over het inzetten van Mobiele Abri’s, of vrijblijvend advies? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.

Utrecht The Grand 3.0

By Nieuws

Naast Den Haag, staan ook in Utrecht de ontwikkelingen op het gebied van buitenreclame zeker niet stil. Zo kun je sinds kort in het volledig vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne wekelijks 680.000 passanten bereiken op groot digitaal formaat.

Hoog Catharijne

Het winkelcentrum Hoog Catharijne ligt in het verlengde van het station van Utrecht en is dé doorlooproute naar de oude binnenstad. Door de strategisch gekozen locaties en de high-impact digitale schermen van 20m2 en 40m2 bereik je zowel passanten als shoppers op effectieve wijze.

Voor de verbouwing van het winkelcentrum kon je al één digitaal scherm vinden. Nu wordt dat aantal dus verdubbeld tot 2 schermen die perfect geïntegreerd zijn in de omgeving. Zie hieronder een foto van het nieuwgeplaatste scherm.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie over adverteren in winkelcentra of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar 06 51 34 47 79.

Regenbillboard buitenreclame spectacular

Regenbillboard trekt de aandacht

By Innovatie, Nieuws

Vakantie aanbieder Center Parcs speelde vorige maand wel heel creatief in op het treurige herfstweer van de afgelopen periode. Er werd een billboard ontwikkeld dat pas zichtbaar werd wanneer regendruppels het bord raakten.

Knap staaltje techniek

Op deze manier wilde het vakantiepark bezoekers attenderen op de warme temperaturen in het zwemparadijs van Center Parcs. De tekst ‘Genoeg van de regen? Boek een last minute’ verscheen zodra het Billboard nat werd. Dit was mogelijk door een druklaag, die ook weer automatisch opdroogde zodra het stopte met regenen.

Bekijk hieronder de foto’s.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van creatief adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Metro reclame Den Haag

OOH, OOH, Den Haag

By Nieuws

Met een bereik van wekelijks 235.000 tramreizigers zijn de 8 nieuwe digitale schermen een welkome aanvulling in ‘de stad achter de duinen’. Centraal gelegen in Den Haag, liggen de drukbezochte winkelstraat het Spui en het populaire horecaplein de Grote Markt. De twee locaties worden verbonden door de drukste winkelstraat van Den Haag, die jaarlijks bijna 8 miljoen shoppers trekt.

Optimale zichtbaarheid

In de tramtunnel onder het Spui en de Grote Markt hangen nu in totaal maar liefst 8 digitale schermen. Beide stations zijn aangekleed met 4 schermen. De schermen zijn zo geplaatst dat wachtende reizigers altijd met hun gezicht naar het scherm toe staan. De relatief lange verblijftijd, de aanwezigheid van meerdere schermen per perron en de uitstekende zichtlijnen maken beide tramstations geschikte locaties om effectief met je doelgroep te communiceren.

We helpen je graag!

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies op het gebied van (Digital) Out of Home adverteren? Neem dan contact op via john.vanderburg@ymediageneration.nl of door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.